Kaipaako vanha lämpöpumppu uusimista?

Päivystämme myös iltaisin. Ota yhteyttä!

Vanhan Lämpöpumpun Uusiminen

Vanhat lämpöpumput voivat ajan myötä menettää tehokkuuttaan ja kärsiä teknisistä ongelmista. Lämpöpumppujen teknologian kehitys tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden päivittää vanhat mallit uusiin, tehokkaampiin ja ympäristöystävällisempiin vaihtoehtoihin.

 

Vanhan lämpöpumpun päivittäminen uuteen on hyvä päätös, joka parantaa kodin energiatehokkuutta, vähentää ympäristövaikutuksia ja tarjoaa parempaa mukavuutta. Ennen päätöksen tekemistä on kuitenkin tärkeää tehdä perusteellinen arviointi ja hankkia ammattitaitoista neuvontaa varmistaakseen, että valittu lämpöpumppu vastaa tarpeitasi ja odotuksiasi. Päivitys voi olla askel kohti kestävämpää tulevaisuutta ja mukavampaa asumista.
 
 
 

Katsoi blogimme aiheesta Katso asiakaspalaute

Vanhat poistoilmaläpöpumput koneellisella poistolla

A-Energialla on vahva tietotaito IVT480, IVT 490, NIBE 410P ja NIBE 310P tuotteista jo niiden alkuajoista asti. Pystymme arvioimaan kannattaako laite vielä korjata vai vaihtaa uuteen. Ota rohkeasti yhteyttä.

 

IVT 490 ja NIBE 310P olivat suosittuja laitteita talopakettien yhteydessä. Molemmissa laitteissa on samankaltainen toimintaperiaate. Ne ottavat lämpöä talteen pouistoilmasta ja lämmittävät lämpöpumpun avulla vesivaraajaa. Vesivaraajan lämmetessä myös käyttövesi lämpenee. Varaajassa on apuna sähkövastus, jolla autetaan lämmitystä pakkasilla. 

 

IVT 490 ja NIBE 310P laitteiden tilalle saadaan helposti asennettua Bosch Compress 3800 EW tai NIBE F370. Nämä tuotteet ovat toimintaperiatteeltaan samankaltaisia, kuin aiemmat tuotteet.

 

Mikäli tehokkuttaa halutaan parantaa on NIBE:llä valikoimassaan myls hieman kehittyneempi malli S735. NIBE S735 on varustettu tehokkaammalla  invertterikompressorilla ja sillä voidaan saavuttaa parempi energiatehokkuus.

 

Vanhat poistoilmaläpöpumput koneellisella poistolla ja tulolla

NIBE 410P on varmasti myydyin tulo/poisto PILP Suomen markkinoilla.

Myös IVT 490 laitteita varustettiin erillisellä tuloilma modulilla.

 

Näiden tuotteiden korvaamiseen soveltuu parhaiten NIBE F470

Kauttamme saat oikean tuotteen vanhan tilalle.

Maalämpöpumpun uusiminen

2000-Luvun alussa on Suomeen myynty lukuisia maalämpöpumppuja joista yleisimmät olivat IVT Greenline, NIBE Fighter, Lämpöässä ja Thermia.

 

Me A-energialla tunnemme hyvin kaikki nuo vanhat laitteet ja osaamme suositella niiden tilalle sopivia uusia koneita.

 

Miksi Vaihtaa Maalämpöpumppu?

Vaihtamiselle on toki useita syitä mutta tässä muutamia keskeisiä.

 

Luotettavuus:

Vanhassa hyvin palvelleessa koneessa voi ajan kuluessa ruveta esiintymään käyttöhäiriöitä. Uudella koneella saat mielenrauhan ja turvaa talven varalle.

 

Ikääntyminen ja Tehokkuus:
Vanhat maalämpöpumput voivat menettää tehokkuuttaan ajan myötä. Uudemmat mallit ovat usein suunniteltu olemaan tehokkaampia ja tarjoamaan parempaa suorituskykyä.

 

Teknologian Kehitys:
Teknologian jatkuva kehitys tuo mukanaan uusia innovaatioita ja parempia ominaisuuksia. Päivittäminen uudempaan maalämpöpumppuun voi tuoda etuja, kuten älykkäät ohjausjärjestelmät ja paremman energiatehokkuuden.

 

Ympäristöystävällisyys:
Uudemmat maalämpöpumput ovat yleensä suunniteltu vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja muita ympäristöhaittoja. Päivittämällä voit tehdä osasi ympäristön suojelemiseksi.

 

Parempi Suorituskyky:
Uudet teknologiset ominaisuudet tuovat paremman suorituskyvyn, nopeamman lämmityksen ja viilennyksen sekä tarkemman lämpötilan hallinnan. COP arvot ovat kehittynet vuosien saatossa huimasti.

IVT 490 Poistoilmalämpöpumppu

Me A-Energialla hoidamme lämpöpumpun vaihdon ammattimaisesti, ota yhteyttä!