Maalämmön hankkiminen on vaivatonta.

Projekti lähtee liikkeelle esiselvityksestä ja kohdekatselmuksesta. Näiden jälkeen ammattilaisemme tekee mitoitus ja säästölaskelman, sekä tarjouksen. Hankintahintaa ja säästöä vertaamalla, voit helposti laskea projektin kannattavuuden. Sopimuksen synnyttyä haemme porausluvan, puramme vanhat laitteet, sekä asennamme uudet paikalleen. Sinun tehtäväksesi jää nauttia edullisista käyttökustannusista ja hyvästä palvelusta. Meillä on vuosikymmenien kokemus maalämpöjärjestelmistä, joten voit luottaa siihen, että laitteisto tulee optimoitua ja käytönopastus on selkeä ja seikkaperäinen

Maalämpöpumppu on vaivaton ja kustannustehokas

Maalämpö on miellyttävä ja helppokäyttöinen tapa lämmittää taloa. NIBE-maalämpöpumput ovat käytännössä huoltovapaita, sillä niiden elinikä on 20–30 vuotta. Käyttömukavuutta lisää se, että maalämpöpumppu takaa tasaisen sisälämpötilan.


Maalämpöpumppu säätelee toimintaansa automaattisesti ulkoilman lämpötilan ja halutun sisälämpötilan mukaan. 


Voit jättää lämpötilan tarkkailun huoletta laitteen tehtäväksi, koska automaatio tekee tehtävänsä, eikä päästä lämpötilaa ailahtelemaan.

Maalämpö on eri rakennusten lämmitystapojen vaihtoehdoista ylivoimaisesti energiatehokkain ratkaisu. A-Energia on maalämmön asiantuntija, joka asentaa maalämpöpumput sinunkin kohteeseesi. Toimimme Espoosta käsin ja hyödynnämme projektin eri osa-alueilla parhaita, oman alaansa erikoistuneita osaajia. Teemme asennuksia erilaisiin kohteisiin koko pääkaupunkiseudulla. 

 

Maalämpöpumppu on lämmitysratkaisuna varma ja pitkäikäinen. Pumpulla talosi lämmityksen hyötysuhde voi olla jopa 5 (COP), johon vaikuttavat erityisesti keruulämpötila ja lämmityspiirin lähtölämpötila. Maalämpöpumppu käyttää talon lämmityksessä hyväkseen maahan varastoitunutta auringon energiaa, jonka riittävyyden sanotaan olevan ikuinen.

Energiaporaus on ammattilaisen työtä

Maalämmön käyttöön ottamiseksi kallioon porataan energiareikä, johon upotetaan putki. Putki liitetään talon sisällä sijaitsevaan maalämpöpumppuun. Vaihtoehtoisesti maahan voidaan kaivaa noin metrin syvyyteen putkisto, jonka avulla lämpö kerätään. Keruuputket liitetään talon sisällä olevaan maalämpöpumppuun. Maalämpöä käytetään sekä talon että lämpimän käyttöveden lämmitykseen.


Optimaalinen syvyys takaa lämmön riittävyyden talossasi etkä joudu maksamaan lämmöstä liikaa. Kumppanillamme Rototec Oy:llä on erittäin vankka kokemus ja ammattimiehet toteuttamassa projektiasi. Konsultoimme sinua myös työvaiheista, joita voit tehdä itse ja säästää näin kustannuksissa. Tarjoamme yksilöityjä ratkaisuja juuri sinun tarpeisiisi räätälöitynä.

Maalämmön edut

  • Pitkäaikaisessa käytössä maalämpö on ylivoimaisesti edullisin lämmitysjärjestelmä.

  • Nykyiset pumput ovat erittäin varmatoimisia ja huoltovapaita.

  • Tilan tarve on pieni.

  • Maalämpöä voi myös käyttää talon passiiviseen viilennykseen.

  • NIBE-maalämpöpumpulla on erittäin hyvä takuu, erinomainen huoltoverkosto ja uusin tekniikka.

  • Maalämpö on ympäristöystävällinen lämmitysmuoto, joka muuntaa auringosta saatua energiaa lämmöksi.

Ilmavesipumppu tarjoaa vaihtoehdon maalämmölle. Tutustu!