Ilma-vesilämpöpumppujen asennukset Uudellamaalla

Ota yhteyttä

Ilma-vesilämpöpumppu huolettomaan lämmitykseen

Ilma-vesilämpöpumpun lämmönlähteenä toimii uusiutuva energia suoraan luonnosta – ilma. Tämän kaltaisten pumppujen hiilidioksidipäästöt ovat lähes olemattomat. A-Energia asentaa NIBE-merkkiset ilma-vesilämpöpumput kaikenlaisiin kohteisiin pääkaupunkiseudun alueella. Pumppu soveltuu erilaisten kohteiden lämpötilan säätelyyn niin rivitaloasunnossa kuin suurissakin kiinteistöissä.

Yhteistyökumppanimme valmistamat tehokkaat ilma-vesilämpöpumput maksavat itsensä takaisin nopeasti. Etuna on myös äärimmäinen toimintavarmuus jopa pohjoisissa, ankarissa olosuhteissa. Laitteet on suunniteltu kestämään äärimmäisiä säätiloja, sillä juuri silloin tarvitset järjestelmää eniten miellyttävän lämpötilan saavuttamiseksi.

Pyydä tarjous omaan tilaasi suunnitellulle järjestelmälle!

Miksi valita ilma-vesilämpöpumppu?

Tärkeimpänä syynä on tietenkin se, että ilma-vesilämpöpumppu alentaa merkittävästi lämmityskustannuksia. Säästöä voi syntyä jopa 60 % kustannuksista. Säästön suuruuteen vaikuttavat tietenkin monet tekijät, kuten talon koko, sen sijainti ja nykyinen energiankulutus. Lähtökohtaisesti voidaan helposti säästää jopa 60 % verrattuna perinteisiin öljy- ja sähkökustannuksiin.


Toiseksi, ilma-vesilämpöpumppu on helppo asentaa, sillä tekniikka ei vaadi maahan kaivettavia putkia eikä kallioon porattuja reikiä. Ilma-vesilämpöpumpun voi asentaa kohtuullisin kustannuksin vaikka öljylämmityksen pariksi. Myöskään sijoituspaikalle ei aseteta erityisvaatimuksia. Tärkeä syy on myös ilma-vesilämmityksen mahdollistama vesikiertoinen lämmitys, joka on tunnetusti miellyttävin.

Poistoilmalämpöpumppu tarjoaa monipuolisen ratkaisun. Lue lisää!

Pumpun kuin pumpun onnistunut asennus vaatii ammattilaisen

Laitteiden asennukset on parasta jättää ammattilaisen käsiin. Vain kokemuksen tuoma ammattitaito mahdollistaa maa-, poistoilma- tai ilma-vesilämpöpumpun onnistuneen asennuksen. Lisäksi siihen vaaditaan erilaisia lupia, kuten kylmäasennus- ja sähköasennusluvat, jotka hoidamme puolestasi. 


Asentajan tulee myös ymmärtää se, miten koko talon lämmitysjärjestelmä toimii. Jokainen ratkaisu on suunniteltava tilan asettamat vaatimukset huomioon ottaen. Tällä tavoin toimittaessa saat kaiken mahdollisen hyödyn uudesta järjestelmästäsi, jolloin myös lämmityksessä syntyvät säästöt ovat suurimmat mahdolliset.

Otamme asiakkaamme huomioon kaikessa toiminnassamme

Hoidamme työn huolellisesti ja siististi, olemmehan sentään sinun kodissasi. Asiantunteva ja luotettava henkilökuntamme vastaa myös mielellään mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin ja opastaa laitteen käytössä jatkossa. 

 

Saat myös ohjeita siihen, kuinka pidät laitteesi toimintakuntoisena mahdollisimman pitkään.

 

Lisäpalveluna tarjoamme lattialämmityksen asennuksia, patteriasennuksia, sekä maaviilennyksiä taloon. Palvelemme sinua vankalla ammattitaidolla.

Ota yhteyttä ammattilaiseen ja tiedustele tarkemmin!