A-Energia toteuttaa maalämmön ja lämmityksen ratkaisut Uudellamaalla

A-Energia tuntee lämmitysratkaisut ja toteuttaa maalämpöprojektisi kohteessasi kustannustehokkaasti ja ammattitaidolla. Olemme yksi Suomen kokeneimpia lämpöpumppujen asentajia, jolla on luvat kunnossa ja taustalla luotettava yhteistyöyritysten verkosto. Virallinen nimemme on North Corridor Oy. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Espoossa ja Keravalla mutta asennuskohteemme voivat sijaita kaikkialla pääkaupunkiseudun alueella.

Kun haluat muuttaa lämmitysjärjestelmää, toteutamme sen puolestasi! Päätuotteemme ovat lämpöpumput, joita asennamme pääasiassa pientaloihin ja saneerauskohteisiin. Hoidamme kokonaisvaltaisesti myös muut tuotteidemme vaatimat palvelut, kuten huollot ja korjaukset.

Asennus ja käyttöönotto ovat ammattilaista vaativaa työtä. Asiakkaanamme saat samalla lisäksi roppakaupalla tietoa ja vinkkejä laitteesi mahdollisimman tehokkaaseen käyttämiseen.

Toiveesi ja aikataulusi ovat meille etusijalla. Palvelemme sinua sopimustemme mukaan. Päivystämme myös iltaisin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot

A-Energia

Nuijamiestentie 5 A,

00400 Helsinki

 050 3399101

 pasi@a-energia.fi

 

Myynti 

Juhani Sihvola 

 050 040 1455
juhani@a-energia.fi

 

Myynti

Pasi Eskelin

050 3399101

pasi@a-energia.fi


Asennukset

Tatu Nevalainen
 041 569 8384

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.