Aurinkosähkö

Aurinkosähkön tuottamiseen tarvittavat laitteistot ovat hyvin kehittyneitä ja vuosi vuodelta edullisempia. Tämä mahdollistaa aurinkosähkön tuottamisen sekä pienessä mittakaavassa kotitalouden omaan tarpeeseen että isommassa mittakaavassa erilaisten kiinteistöjen ja liiketoiminnan tarpeisiin. Myös itse tuotetun sähkön myyminen pörssihinnalla on helppoa, ja korkeat sähkön hinnat lisäävät investoinnin taloudellista houkuttelevuutta entisestään.

Sähkön tuotanto omaan käyttöön sekä ylimääräisen tuotannon myyminen takaisin verkkoon tapahtuvat täysin automaattisesti, eikä käyttäjältä vaadita mitään toimenpiteitä

Ota yhteyttä
TP-TKL

Tuotteemme

Olemme valinneet markkinoiden kilpailukykyisimpiä tuotteita valikoimaamme. Tuotteet maahantuomme suoraan valmistajilta ja näin ollen voimme taata tehokkaan toimitusketjun.

 Tuotevalikoimaamme kuuluu kaikki mitä laadukkaan aurinkosähköjärjestelmän toteuttamiseksi tarvitaan.

 

Aurinkosähkö asennuspalvelu

Asennuspalvelu

Tarjoamme kotitalouksille ja yrityksille avaimet käteen -ratkaisuja, jossa paikallinen asennuskumppanimme toimii asiakkaalle rakennettavan järjestelmän suunnittelijana ja toteuttajana, varmistaa järjestelmän toimivuuden ja antaa asiakkaalle tarvittavan opastuksen järjestelmän käytössä.

 

Rahoitus

Rahoitus

Koko projekti laitteineen ja asennustöineen laskutetaan yhtenä kokonaisuutena, ja asiakkaalla on mahdollista saada kauttamme myös edullinen rahoitus, jolla investoinnin voi jaksottaa pidemmälle aikavälille.

 

Elämme suurten haasteiden aikaa: perinteiset energiamuodot ovat ilmastolle ongelmallisia ja kalliita.

Auringosta tuotettava sähkö on ehtymätöntä, saastuttamatonta ja edullista. 

Tekniikka on kehittynyt niin pitkälle, että jokaisen on mahdollista tuottaa sähköä omaan käyttöön ja jopa myyntiin. 

Olisiko nyt aika asentaa aurinkopaneelit omalle katolle?

Pyydä tarjous aurinkovoimalasta
ThinkPower Invertterit

ThinkPower Invertterit

Invertteri on aurinkosähköjärjestelmän yksi pääkomponenteista ja sen laadulla on merkittävä vaikutus koko järjestelmän tehokkuuteen. ThinkPower on erikoistunut aurinkosähköjärjestelmissä käytettävien inverttereiden tuotekehitykseen ja valmistukseen. Tuotteet ovat tehokkaita ja helppokäyttöisiä. Luotettaville tuotteilleen ThinkPower myöntää 5 vuoden takuun. 

MaySun

MaySun Aurinkopaneelit

Maysun Solar on ammattimainen aurinkopaneelien valmistaja. Yritys on perustettu 2008 ja pääkonttori sijaitsee kauniissa Hangzhoun kaupungissa. Tehtaiden kapasiteetti on 1 GW ja tuotteita käytetään yli 80 maassa. Aurinkopaneeleilla on TÜV NORD SGS MCS CE EMC :n  sertifikaatit ja tarjoamme vähintään 12 vuoden laatutakuun kaikille aurinkosähköpaneeleille.

 

Asennustarvikkeet

Asennustelineet ja kiinnikkeet

Aurikopaneelit tarvitsevat laadukkaat asennustelineet, joilla varmistetaan tuotteiden pitkäikäisyys. Käytämme asennuksessa eri valmistajien telinejärjestelmiä, riippuen kohteen katerakenteesta ja vaatiimustasosta. Maa-asennuksille on myös hyvä valikoima erilaisia ratkaisuja.

Optimoijat

Tarvikkeet ja optimoijat

Aurinkosähköjärjestelmä koostuu pääasiassa paneeleista, asennustelineistä ja invertteristä. Lisäksi järjestelmään tarvitaan oikeanlaiset, laadukkaat ja oikein mitoitetut kaapelit, sekä liittimet. Valikoimassamme on tehdasvalmistettuja tasasähkö jatkojohtoja, jotka ovat varustettu MC4 liittimillä. Toimitamme myös pelkkiä MC4 liittimiä

 

A-Energia kuuluu osana Northcorridor Oy:n liiketoimintaan. Aurinkosähkötuotteet ovat aiemmin olleet NCSolar yrityksen alla. 

Lisätietoja tuotteista löydät ncsolar.fi sivuilta.